Bleeding & baby belum ade heartbeat lagi ☹️ sharing pengalaman & kata semangat please mommies semua

Hi mummies semua..hari ni 2nd appointment dng speacialist..Ikut kiraan saya dah 11w 5d tp dekat scan baru 6w 3d ..doc ckp kantung ok..tp check heartbeat baby x de lagi ..and doc ckp threatened misscarriage sbb bleeding tak berhenti walaupon da naik kan dos duphaston 3x sehari .. so doc Tanya nak injection kuat kan rahim?? and I say yes and still smbung duphaston for 1 more weeks .. next Thursday check up lagi sekali... Mommies ade pengalaman mcm saya??and saya perlu kan kata2 semangat dari mommies semua 😔😔 #ingintahu #sharepengalamanbunda #bleeding #katakatasemangatandadiperlukan

Bleeding & baby belum ade heartbeat lagi ☹️ sharing pengalaman & kata semangat please mommies semua
1 Balas

Sy threatened mc jgk. wpn mkn duphaston bleeding jgk. 20 hr baru stop bleeding tu. tp baby Sy mmg dh Ade heartbeat. masa bleeding tu 8w5d