Eczema baby

Hi mummies sekalian, boleh tak suggest kan good brands of lotion for eczema baby? Orang cakap kena try & error few products before jumpa yang serasi. Sekarang I'm using product from clinic. Harap boleh bantu ye.#advicepls #firsttimemom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

sy gune krim snowhitee.. alhamdulillah..sblm ni mcm2 produk x jln..pkai tu kjp je ilang..kulit jd lembab..x keeping..x gatal or melepuh