Keputihan teruk

Hi mummies, saya nak tanya. Masa 4 weeks kebawah saya mmg tkde langsung keputihan. Tapi skrg makin banyak pula cuma dia takdelah berbau. Dia keputihan biasa je tapi banyak. Apa patut saya buat? Ke sebab pemakanan raya? Bahaya tak untuk baby? Tolonggg saya please 🥹

1 Balas

Nanti checkup kena inform doc sbb takut suspect gbs. Sy pun macamtu jugak masa awal2 pregnant, nanti doc amek sample keputihan utk detect ada gbs atau tak.