Sakit perut macam senguggut

Hye saya dh 34 minggu, sakit perut mcm sengugut tu normal x? Dlm 1 hari sekali mcmtu. Tp xlama. Dalam 10-15 minit. Tp berpeluh jugak ye #newmom

4 Balas

Braxton hicks? Mybe…sy pon xde pengalaman tp pernh la bca2 pglmn dr org ln…tp kalau berlanjutan better pi hospital tkut mmg contraction

maybe BH. minum air banyak, kadang dehydration boleh buat BH makin teruk. cuba ubah position bila datang sakit tu.

saya dh 32 kerap kne mcmtu rasa sakit perut tapi kejap , lps perut mengeras tp bby gerak