normal ke tidak?

hi mummies, normal ke saya baru nak masuk 4 bulan berkahwin tp still tk pregnant lagi even dh try mcm mcm cara yg org suggest? kdg kdg rasa biasa nak enjoy the moment, kdg kdg rasa give up pun ada. normal ke tak eh? 🥺#bantujawab

67 Balas

jgn sdih ok..sy pun ttc da 9 tahun baru skrg merasa pregnant...sbar ok..jgn give up dan jgn stress...enjoy the moment ok😊

sis. ni mesti Ade org tanya2 kan? sampai stress u. ckp je,bila dah bersedia, Allah akan bagi. 4 bulan awal sis.enjoy dulu ngn husb

7mo ago

ya betul tuu, thankyou sis 🥺🤲🏻. doakan saya ada rezeki jugak ye ☺️

Semuatu rezeki Allah. Sy sendiri lps 14thn baru dpt sorg. 1st pregnancy ectopic after 12yrs.yg penting enjoy the journey, u do u

7mo ago

thankyou sis, semoga dipermudahkan urusan 🥺, doakan saya jugak ye ☺️

rilex² dlu normal la baru kawen kn..smua tu Allah y tentu kn..pdulikn sja apa org ckp..apa² pn sis enjoy dlu gan husbnd..🙂

7mo ago

fahamm, thankyou sis 🥺

4 bulan awal lg. 12 bulan cuba kalau tak pregnant juga terus jumpa Dr buat saringan kesuburan.

Normal je. Baru 4 bulan. Jika risau dgn diri, puan dan suami buat ujian kesuburan.

Ya allah..fokus kenal hati budi psangan dulu. Ada anak ni banyak suka dukanya..

insyallah...ada rezeki tu nanti..sy ttc 7 tahun..alhmdlillah...sekarang bru week 11..

7mo ago

terima kasih doakan saya jugak ada rezeki ye 🥺

xhbs bau lg pengantin baru sis😅 sabar la insyaallah nye ad la tu rezeki

7mo ago

hehe mood honeymoon lgi, doakan saya ada rezeki ye 🥺

normal ke sy pregnant 5 minggu perut sy cm kejang belah kanan..

7mo ago

Normal kot awal2 rasa cramp sbb sy pon pernah