Pngambilan ubat

Hi mummies nak tny... First trimestr ble ambek ubt slesma dgn ubt batuk x??

4 Balas

rasa ubat batuk tak boleh sis , kalau panadol ok jee . sbb ubat batuk ni kuatt . bahaya pada kandungan . seeloknya jangan makan lah kalau awak demam batuk pun doc takkan bagi ubat batuk dgn tahan sakit . Dia hanya bagi panadol jee

6mo ago

Oww gtu k makaC respon sis

pergi klinik dan tanya doctor ye sis.jangan beli kat farmasi ke apa.

6mo ago

Baik tq2 respon

Panadol jer Dr bagi sis . rsanya ubat batuk n selsema tk boleh ehh.

6mo ago

Oww yeke... Tq sis responny

Kalau doktor yang bagi boleh. Jadi kena pergi klinik

6mo ago

Baikk... Trima kaC infony