Barang baby.

Hi mummies. Nak tanya, yang due november beli persiapan barang baby bila ya? Kita dah boleh start beli ke? Or tunggu masuk 3rd trimester? First time so taktahu hehe mummy share2 la ☺️

21 Balas

Ikut pada orang sis saya pun due bulan november jugak hihi 🤭 tapi dah start beli barang sikit sikit sebab saya ni bukan jenis menyimpan duit agak boros sikit so saya takut duit habis saya beli je brg sikit-2 setiap kali dapat gaji . Kalau ada saving boleh la sis beli lambat sikit ke.