kantung ada, tp baby tkde. 7w5d #firstbaby

hi mummies, nak tanya.. normal ke skrg kandungan dh nak masuk 8 weeks. smlm scan doc ckp kantung ada tp baby tkde.. doc kata lagi 2 weeks dtg balik & cek kalau kata tkde means kandungan tk menjadi & kena cuci.. tp rabu ni saya dh set appoitment dgn kk untuk bukak buku pink, rasa patut ke saya pergi or tunggu lagi 2 weeks?

20 Balas

moga ada rezeki kita bersama. sy pun baru scan tadi, scan bawah gak, tapi kosong. Dr swasta dah buat surat pergi pakar untuk tanya dorang. tapi sy cuba hold dulu.. insyallah kalau ada rezeki kita Allah hadirkan dia dalam perut kita yer. Insyallah.