Hi mummies semua

Hi mummies nak tanya , kalau badan lesu lepastu pening kepala , rasa mual mual sepanjanh masa then perut cramp . Tu kira pregnant atau tak ya ? Bila buat test , one line .

2 Balas

kalau dah delay period tp upt 1 line, most probably tak pregnant. kadang hormon. kadang simptom pregnant lebih kurang dgn simptom nak period.

Simptom period dengan pregnant hampir sama. Apa yang awak rasa tu pun simptom nak period. Test lepas delay period atau belum?