kantung kosong dan yolk sac

hi mummies, kat sini ada tak scan week ke 6 tp nampak kantung dan yolk sac saja blm nampak janin..

6 Balas

Normal..sy scan 6weeks kantung kosong ..doc buat surat suruh pegi emergency kut2 pregnant luar rahim katanya..tapi sy tak pegi.. tunggu smpai 9 weeks scan kat doc lain baru nampak siap ada heart beat lagi..dont worries too much

normal je 6w baru nampak kantung..janin ni kebiasaan nampak kalo dah 8w ke atas. tp de org 6w boleh nampak. cuma kebiasaan 8w ke atas la. jgn risau ok. just jaga diri xbuat kje berat2 time awal2 ni

normal. saya scan 5w5d nmpk kantung n yolk sac je lepastu ada spotting darah p scan 6w2d dah nampak heartbeat. inshaallah dah ada yolk sac tu nt nampak lah janin

Normal sis.. i pun sama masa 6 week nampak kantung and yolk sac shj dimana dah cukup baik dah..janji kantung tak kosong tak yah risau sis..

hi ya.. skg sy dah 12w 6 hari.. baru buat scan ketiga hari ni.. masa 8 week dah nampak dah 🥰🥰

normal sis