KEGATALAN KEPUTIHAN

Hi mummies , i got this discharge ever since my first trimester, dlu ad discharge xdk bau xdk gatal skrg dia bau mcm fishy and itchy around my labial, kenapa bleh jdi mcm ni is this normal? Bila kat tgn dia texture berair mcm lotion but kena kat panty liner dia jdi yellowish greenish xterang banyak sehari kluaq bnyk. What is the punca?

KEGATALAN KEPUTIHAN
12 Balas

Saya keputihan takdelah sampai mcm tu ,, tpii sy positove gbs 😌😌

4y ago

Dia kekal frever kaa, mksud i ap side effect btw sis insya allah stu hri nnti penyakit tu hilang sndri amin

Sila refer dgn doc. Takut nanti boleh kena gbs.

4y ago

Alright 🤗