Alahan susu lembu

mummies dkt sini ada tak baby dia alah susu menyebabkan pipi dan badan dia naik ruam. dokter suggest tukar susu kepada susu soya atau susu kambing. mummies ada tak cadangan susu apa yg sesuai ya?

6 Balas

anak sy pun beruam pipi, smpai kena refer doc...sy tukar mcm² jenis susu..last skali sy try morinaga, dh x jd ruam dh

anak sy dulu bkn susu je, semua produk tenusu, cheese ke yogurt ke semua dia alah.. tp bila 15m baru tak alah.

4mo ago

sis buat apa bila dia alah susu. anak saya dia ruam teruk dkt pipi and leher. dokter cakap dia alah susu lembu

isomil plus.. tp agak pricylaa..

yg mesra poket dupro soy..

Blh try isomil

baby umur berapa???