First scan at KK - what's the experience?

Hello all mummies & daddies! I'm at 6 weeks with my 1st pregnancy, planning to go to Klinik Kesihatan to start a buku pink at 8/9 weeks. May I know what's the process like and how long does it usually take? Thank you. #1stimemom #ingintahu

1 Balas

depends kat KK mane yg sis pegi. mcm yg sy aritu, lama juga la 😅 like 2-3 hours (most of the time waiting) cuz KK tempat sy tu mmg ramai. and bukak buku pink tu like 30-40mins.. bawak skali sijil kawin, salinan ic suami isteri.

3y ago

oh ye ke...sbb nak kena ambik leave, so nak tahu proses dia. thank you ye! Nasib baik Puan share, sbb saya tak terfikir pun nak bawak sijil kahwin 😂