Antenatal Class

Hi Mummies. Boleh tlg suggest dkt saya Antenatal Class yang best dan bagus untuk saya dan husband join? 🙂

1 Balas

sis tggl di mana?? mcm sy dlu pegi dkt kpmc (kajang plaza medical centre)hrga dia pn berpatutan tuk join kelasnya..

4y ago

most wlcme..oh aah kan..btl juga tu..maaf..sbb lupa pula skrng musim covid..sy pergi dlu taun lepas..sblm covid berlaku....or try tnye ada x dorg buat class antenatal online.. ada lg satu sy tahu ada buat kelas online..try follow ig eja_confinementhelper.. puan ni pn bgus klu join classnya .. husben n wife blh join even just by online..mg d pmudahkan segalanya. aamiin