BARANG BABY

Hi Mummies , boleh share tak mana2 kedai online kat shopee atau mana2 yang jual barang2 baby murah2 😍 Nak beli awal2 nanti tak kalut #firstbaby #1stimemom

6 Balas

Saya beli dekat manjaku tapi beli dekat mall. Kalau dekat shopee manjaku lagi mahal dari mall. Sebab barang2 saya cart je dulu dekat shopee bila pergi kedai senang tayah nak pikir sekali tengok harga murah lagi dekat kedai. Konon nak beli dekat kedai nak kumpul point je 😂 lagi satu kedai saya pergi ibumanja.