Prenatal Appointment Checkup at Third Trimester (Klinik Kesihatan & Swasta)

Hi mummies, appointment prenatal anda pada 3rd trimester berapa kerap? Di klinik kesihatan (KK) atau klinik/hospital swasta atau kedua-duanya. #thirdtrimester Saya pergi kedua-dua KK & hospital swasta setiap 2 minggu, kadang² bercanggah pada minggu yg sama walaupun dah request untuk jarakkan tapi KK tak encourage. Makin susah untuk ambil cuti 😅

2 Balas

mgikut kesihatan ibu juga tu.. better pilih antara satu kh klu nk buat appointment third trimester. kcian ibu tu penat nnti. 🙂 #TAPactiveusers #SupermomTAP

awak buka buku kat dedua tempat ke ? mcm sy buka buku kt KK. tp setiap bulan sy scan kt swasta. swasta boleh pergi weekend so tak kacaulah appnt KK