warna rmbut

hello mummies apa pndapat kamu klw nmpk ibu bru hbis bsalin mwarnakan rmbut? sbb rmbut sy bwarna, klw g klinik smua tngok sy lain macam, adakah salah? maklumlah ibu muda?

11 Balas

Sy pakai tudung time checkup jee.. 🤭 rambut bewarna juga..kwn2 semua lepas kawen pakaian like aunty2..but not me.. klau qmu bukan muslim.. just abaikan jer.. 😂 mata makcik bawang mmg mcm tu.. just be yourself dear 😘

5y ago

😂😂belum masa nya mau bpkaian like aunty2 sbb mau pikat suami jugakk stiap masa btul kan .. hehe tq sis

Lantaklah drg nak tgk..dulu sya bercolour jugak,seksi bukan alang2..peduli apa org nak ckp kan..hal masing2..tapi skrg tak dah..husb suruh pakai tudung..

5y ago

Ada yg kolot ada yg moden..jadi yg kolot tu ketepikan..solve prob😀😀😀

Org tengok sbb jarang nampak. Maknanya sis cantik tu, be confident je 🤭

5y ago

tqtq.. hehe.. btul jugak sis

normal org suka pandang2. anggap je kamu sgt gojes smpai org terpegun

5y ago

hehe tq sis..

klau non muslim normal je benda tu, kalau muslim baru pelik..

Jgn d peduli dorg itu... Buat xthu jee...

5y ago

ok sis tq

Jgn peduli sis..biar ka tu dorang nk kata apa

5y ago

Iya sis

😁😁😁saye pun same berwarna...

hihi pakai je tudung nnti . org tak tgk dah

5y ago

hehe sy non muslim sis

Masa checkup pakai tudung 🤭