Herbs of Gold + second baby

Hi mummies, anyone penah consume vitamin plus herbs of gold tak? Untuk conceive second baby, should consume acid folic saja ke boleh je consume multivitamin plus mcm dalam gambar? #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

Herbs of Gold + second baby
1 Balas

Asid folic dah mencukupi. Amalkan pemakanan sihat dan gaya hidup sihat Elakkan stress. Suami isteri Buat pemeriksaan kesuburan, then baru tahu apa supplement yg perlu yg dicadangkan doktor utk improve diri masing-masing. Tahu waktu subur isteri dgn tepat. Kerapkan bersama.