Haid pertama selepas miscarriage

Hi mummies. Ada tak sesiapa yg pernah miscarriage dekat sini? Nak tnya, berapa lama ya selalunya tempoh lepas miscarriage tu untuk next period? Saya start turun spotting 11 january, then esoknya makin byk, sampai la 15 january baru janin betul2 gugur. Lepastu saya memang turun darah sampai 1 feb. In between, 19 jan ada buat dnc. Tapi sampai sekarang belum period lagi. Should i worry? Nak kena pergi klinik cek or memang belum waktunya lgi nak period. Tq in advance ❤

1 Balas

klu gugur natural..darah lps janin turun is 14hari. dan sy dtg period semula 1bln lps tu. ada certain case period jd irregular juga. as long as awk tak intercourse dgn husband, xperlu risau.

7mo ago

ohh yeke okay thank you sharing.. 🙏🏻