Masalah sembelit

Hi mummies. Ada tak mummies yang berpegalaman pregnant tapi ada masalah sembelit dan bu*sir? Ada tak cara nak recover & cara untuk sembuhkan? Saya dah pergi klinik & kk masih sama. Dah cuba tolak masuk tapi still terkeluar balik. Ada tak mummies yang sama masalah mcm saya? Skg pregnant 28w. Now saya cuma bertahan dengan ubat cair najis luctucose sahaja. Harap membantu saya.

2 Balas

makan buah betik & makan oat. kurangkan makan nasi yg banyak & banyakkan makan mknn serat..

Hmm… try banyakkan buah lah mummy. Insyaallah