Stroller baby.

hi mumies semua tahu tak what brand yang bagus dan selamat untuk stroller baby ? please suggestkan. thank you ??

2 Balas

Byk stroller brand yg bagus2 sis...Kita pilih stroller pon yg senang n x byak gn space ble msk lam kete..Tp klo sp kete besar tu muatla..asalkn bby selesa sis

Bugaboo, quinny, GB utk travel. Yg len sy kurang minat sbb besar & berat lg2 sy suka travel sorang2, nak yg ringan & senang bukak tutup