Baby bumps

hi mumies nov 2023, nak tnya siapa d sini baby bumps sdh kelihatan??

24 Balas

Raya baru ni saya pakai jubah, nmpk mcm mengandung. Tp sy taktau perut tu buncit ka baby bump🤣🤣 baru 10 mggu

1y ago

sama laa tak tahu nak beza haha

saya dah 10 weeks. pkai baju raya semua angle nampak bam2..heee. tak pe janji anak sihat dalam rahim.

sy 10 week.. team november... bby third agak nampak sikit.. munkin sekali pakej lemak... 😄😁😅

sy dah kelihatan padahal baru 3 bulan... mgkin sbb jenis berisi badan nya. wlupun nmpk kurus. hehe

Saya 14week dah nampak baby bumps semua seluar lama tak boleh pakai, sekarang pakai kain je 😬

Sy 12 weeks tp preggy mcm 5bulan hahaha.. Doc kata normal sbb ni kira preggy kandungan ke 3..

Saya. Sebab badan besar. Semua orang ingat dah reach 5/6months. Padahal baru 3 bulan 🤣

13 weeks here. Dah nampak sikit tp kalau pakai baju baggy2 mmg xnampak. 😬

nampak sangat. kandungan ke 3. hidung pon makin bloated merah. baru 11w.

Dah nmpak skit dah. 12 minggu. Suami kata nmpak perut bulat dah🤣