Baby bumps

hi mumies nov 2023, nak tnya siapa d sini baby bumps sdh kelihatan??

24 Balas

Sy pn xthu la babybump ka lemak🤣. Before pregnant pn sy mmg jnis lemak beketul kat perut. Org skeliling ckp mcm org mgndung dh. Berkat kata2 org skeliling tu, Alhamdulillah pregnant jg. 🤭 Rsanya blm lgi kott xpe lh aslkn si bby mmbsr dgn siht

Me… esok ptg nak g klinik jumpa doktor n scan baby.. spatutnya da masuk 12 weeks la tp kena scan size dlu, sbb beza 2 weeks sblm ne.. sy perasan dlm 2 minggu ne mcm ketara sgt baby ne mbesar,, perut pun da makin timbul n keras, da semakin xselesa bila baring n duduk..

1y ago

hai sis so mcm mna keadaan baby sis?

sy sblum preggy pun mmg da buncit, bila 10week tnya hubby dia kata sama je x nmpk perubahan.. skrg masuk 12 week kalau pkai baju longgar x nmpk sgt, tp kalau pkai legging dah nmpk menonjol sikit bump nya 🤭

baru tadi cakap dengan husband my friend sama juga 12 weeks tapi baby bump dah nampak, kita tak nampak langsung macam pregnant. pastu husband cakap kita yang sorok perut.. padahal anak dia yang menyorok 🥴

Sye dh 10 minggu dh nmpk dh bby bump dia😂 mungkin sbb ank kedua , dlu mase ank first , 4 nak masuk 5 bulan bru nmpk bby bump . Nie tau2 suami ckp eyh dh nmpk perot boncet😂

Team Nov juga ni.. Baby bump nmpk sbb dh byk kli branak ngn ngandung jd perut mudah nmpk.. Pdahal perut tk buncit pun klau tk ngandung 😂😂😂skrg 11weeks

11weeks da besar .. Maybe sbb Twin .. tp klu pakai baju loose, org xprasan lagi laa .. dorang ingatkn buncit .. almaklum laa, musim raya kan .. Makan sakan 😂

1y ago

Rezeki tu awk dpat twin🤭. Semoga baby dan ibu sama ii sihat aamiinn

Saya sendiri rasa tak nampak, ada lemak je bawah perut. Tapi suami pulak cakap nampak buncit nak sama dengan perut bila saya duduk lurus kaki 🤣

13 minggu nak masuk 14 minggu. Gi beraya semua orang tegur baby bump comel 😂 kita punya la pakai baju loose tapi nampak jugak bulat tu

saya baru nak masuk 10w pun perut buncit dah 😂 taktahu lemak ke baby bump tapi mak mentua cakap bulat so yela kot baby bump 😂