Ubat untuk ibu gdm

Hi mum semua,nak tanya ada tak mum kat sini yang makan ubt ni untuk GDM macam saya.. first time makan ubat ni.sebelum ni control diet tapi semakin membesar kandungan susah nak kawal selera bacaan gula asyik naik .ada apa² perubahan tak selepas makan ubat ni?

Ubat untuk ibu gdm
1 Balas

sis login fb,cari kelab pesakit diabetis/kencing manis. sertai kelab tu,disana banyak ilmu tentang km dan gdm. tanya la apa saja,ramai yg berpengalaman akan jawab soalan sis. sy pun banyak dpt ilmu dr kelab tu masa pregnant gdm on dc. skrg walaupun sy dah tak ada km,tp sy tetap buat bsp guna glucometer yg sy beli masa pregnant haritu.

1y ago

t kasih sis sudah bg pendapat