Ad sesiapa tk hadapi masalah Melasma @ Topeng Kehamilan time preggy😢 bole tau tk knp bole jd ye..

Muka naik bintik2..bukan jeragat, bukan bintik jerawat..naik yg mcm freckles kt muka tu..sblm pregnant tkpenah kene pun..😓 bole share tk sape ad pngalaman?#firstbaby #pleasehelp

2 Balas

mybe tu salah satu pembawakkan sebb sya naik bintik2 mcm jerawat tapi kat badan dulu xpenah pon, kat dada banyak sgt, insyallah lepas bersalin hilang lah tu😉😉 #sayaponfirstbaby🥰

sy x mengalami melasma tp sy tengok youtuber susan yara selalu share rutin penjagaan muka utk melasma. dr dre pun bagus jgk sbb dia mmg dermatologist