PELUANG UNTUK MENANG GIVEAWAY TAP!🎁

Mudah sahaja untuk anda menang hadiah misteri malam ini! Klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan. Komen jawapan anda di bawah 'Saya sukakan aplikasi theAsianparent Malaysia kerana...' Jawapan yang paling kreatif & paling banyak akan berpeluang untuk membawa pulang hadiah misteri kali ini! Jom komen jawapan anda yang paling kreatif sebanyak mungkin sekarang! Semoga berjaya semua😘

PELUANG UNTUK MENANG GIVEAWAY TAP!🎁
5559 Balas

Saya sukakan💗 Aplikasi theAsianparent Malaysia kerana PADAT dengan informasi yang bermanfaat tentang bayi, keibubapaan, kesihatan dan pemakanan serta mudah untuk difahami bagi saya yang baru memasuki fasa dunia keibubapaan. Dengan tanpa perlu bayaran yuran💸, theAsianparent memberikan banyak ganjaran istimewa serta hadiah yang menarik 🎁untuk bayi 👶 dan ibu bapa🙆🙆‍♂️ yang boleh ditebus melalui point terkumpul💰. Yang PALING membuatkan saya falling in 💘 dengan #TAP ni, sudut Tracker Kehamilan👣 & Milestone perkembangan bayi 👶. Seakan bayi berbicara pada kita pula 😍. Terharu. Teruja. Selain itu, ruangan soal jawab💬 & sudut gambar 📸 menjadikan saya tak segan untuk bertanya & menjawab berkaitan bayi sekaligus dari situlah juga saya mengutip ilmu & pengalaman dari seorang yang 'telah' bergelar ibubapa untuk saya aplikasikan pada diri saya yang 'baru' bergelar ibubapa. Terima kasih theAsianparent Malaysia kerana telah menerima saya dalam komuniti TERBAIK👍👍 ini. We ❤️ theAsianparent Malaysia🇲🇾 #TAPSupermoms #TAPactiveusers Saya sukakan💗 Aplikasi theAsianparent Malaysia kerana PADAT dengan informasi yang bermanfaat tentang bayi, keibubapaan, kesihatan dan pemakanan serta mudah untuk difahami bagi saya yang baru memasuki fasa dunia keibubapaan. Dengan tanpa perlu bayaran yuran💸, theAsianparent memberikan banyak ganjaran istimewa serta hadiah yang menarik 🎁untuk bayi 👶 dan ibu bapa🙆🙆‍♂️ yang boleh ditebus melalui point terkumpul💰. Yang PALING membuatkan saya falling in 💘 dengan #TAP ni, sudut Tracker Kehamilan👣 & Milestone perkembangan bayi 👶. Seakan bayi berbicara pada kita pula 😍. Terharu. Teruja. Selain itu, ruangan soal jawab💬 & sudut gambar 📸 menjadikan saya tak segan untuk bertanya & menjawab berkaitan bayi sekaligus dari situlah juga saya mengutip ilmu & pengalaman dari seorang yang 'telah' bergelar ibubapa untuk saya aplikasikan pada diri saya yang 'baru' bergelar ibubapa. Terima kasih theAsianparent Malaysia kerana telah menerima saya dalam komuniti TERBAIK👍👍 ini. We ❤️ theAsianparent Malaysia🇲🇾 #TAPSupermoms #TAPactiveusers