PELUANG UNTUK MENANG GIVEAWAY TAP!🎁

Mudah sahaja untuk anda menang hadiah misteri malam ini! Klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan. Komen jawapan anda di bawah 'Saya sukakan aplikasi theAsianparent Malaysia kerana...' Jawapan yang paling kreatif & paling banyak akan berpeluang untuk membawa pulang hadiah misteri kali ini! Jom komen jawapan anda yang paling kreatif sebanyak mungkin sekarang! Semoga berjaya semua😘

PELUANG UNTUK MENANG GIVEAWAY TAP!🎁
5559 Balas

saya sukakan aplikasi theAsianparentMalaysia ini kerana... 1. Aplikasi ini mengandungi pelbagai maklumat yang dapat menambahkan ilmu pengetahuan sejak dari sebelum kehamilan sehinggalah membesarkan anak. 2. Terdapat pelbagai info menarik disediakan yang dapat membantu para ibu bapa menambahkan pengetahuan mereka dan menjadi ibu bapa yang lebih baik dalam memenuhi keperluan anak-anak. 3. Aplikasi ini juga membolehkan penggunanya berkongsi pengalaman, pendapat serta berbincang berkaitan isu keibubapaan dan juga penjagaan anak-anak bersama dengan ibu bapa yang lain. 4. Kepelbagaian pertandingan yang dianjurkan bersama dengan penganjur dan hadiah yang menarik telah menarik minat saya untuk lebih kerap menyertai pertandingan yang dianjurkan. 4. Aplikasi ini turut membolehkan saya mengikuti perkembangan anak saya bagi memastikan anak saya membesar dengan sihat serta normal sepertimana kanak-kanak yang lain. 5. Aplikasi ini juga menyediakan pelbagai pilihan untuk pengguna yang bukan hanya tertumpu pada kehamilan dan pembesaran anak sahaja.. malahan juga menyediakan pelbagai pilihan lain untuk diterokai di dalam aplikasi ini seperti resepi masakan, artikel yang bermanfaat, tips berguna dan menyediakan banyak bahan rujukan untuk paria ibu bapa berkaitan pelbagai isu termasuk perhubungan dan juga rumah tangga.