PELUANG UNTUK MENANG GIVEAWAY TAP!🎁

Mudah sahaja untuk anda menang hadiah misteri malam ini! Klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan. Komen jawapan anda di bawah 'Saya sukakan aplikasi theAsianparent Malaysia kerana...' Jawapan yang paling kreatif & paling banyak akan berpeluang untuk membawa pulang hadiah misteri kali ini! Jom komen jawapan anda yang paling kreatif sebanyak mungkin sekarang! Semoga berjaya semua😘

PELUANG UNTUK MENANG GIVEAWAY TAP!🎁
5559 Balas

💌 Saya sukakan Aplikasi theAsianparent Malaysia kerana Aplikasi nya yang banyak berkongsi mengenai ilmu keibubapaan, pemakanan, kewangan dan kesihatan. 📖 Kepelbagaian ilmu yang boleh didapati di dalam SATU APLIKASI. Sememangnya mudah difahami, padat dan santai untuk dibaca. 👨‍👩‍👧 Bagi saya yang pertama kali menjadi ibu, theAsianparent merupakan platform untuk saya bertanya sama ada dari komuniti ibu bapa atau pakar-pakar yang lebih arif berkenaan topik yang diperbincangkan. Waima ibu bapa yang anak lebih dari satu pun perlukan TAP bagi menjawab segala pertanyaan. Hanya perlu TAP TAP TAP dapat jawapan. 🎁 Yang paling seronok aplikasi TAP tidak mengenakan sebarang yuran malah pengguna dapat menebus point yang dikumpul bagi menerima hadiah percuma yang telah disediakan. Terpulang kepada pengguna untuk memilih hadiah apa yang diingini. 🎉 Yang menarik lagi! Pertandingan yang dianjurkan dan hadiah misteri yang disediakan bagi pengguna yang memenangi. theAsianparent Malaysia terima kasih diatas kehadiran anda dalam menceriakan hidup saya. Love ❤️💖💖💖 #TAPactiveusers #TAPSupermoms