Mucus plug

Mucus plug dan keputihan apa bezanya ye? Confuse pulak. Bila Google mcm ad yg sama dgn saya, ada jugak yg mcm ada darah. Saya patut risau ke kalau betul yg keluar mucus plug sbb kandungan belum cukup bulan. #firstbaby #1stimemom

1 Balas

mucus pluq berlendir pekat + darah sikit. berbeza dgn keputihan dia cair sikit sis

4y ago

Okay2. Stkt ni tkde darah alhamdulillah tpi kalau ad sy akn ke hosp. Terima kasih ye sis. 🤗