keputihan

Ms mengandung ni..mmg mengalami keputihan yg banyak ke? Ada tak rakan2 dlm ni menghadapi masalah yg sm? Apa yg rkn2 bt?

16 Balas

sy skg tgh mngalami keputihan yg x jg la bnyk cuma sdkit mnganggu.

Sama la sis..sya pun 36weeks 4day

Sama macam saya juga Tpi saya kram d bawah perut jga

Saya kerap jadi sepanjang pregnancy... Sentiasa gatal & sakit masa bersama...bila letak ubat insert tu dia hilang

Sy ade keputihan..kadang skit..kadang2 banyak...pastu gatal2 bila kena kat bulu2 vagina...kalau biasa xgatal pun...dah masuk ubat dah sekali...tp bila tak tahan sgt sy basuh dengan air rebusan sireh..@ air suam pun ok

5y ago

Sy cukur je..sbb bila pnjg lg gatal jdnya

Sister boleh try yoghurt asli. Saya makan yougurt asli kurang keputihan