berpantang sendiri dengan anak sulung 1tahun 4bulan

Any mothers yang pernah berpantang sendiri dengan anak kecil? Suami saya boleh bantu tapi dia kerja navy, base jauh dari rumah. Boleh share pengalaman dan tips x? Terima kasih. ?♥️ #27weekspreggy #2ndchild

1 Balas

Saya pun berpantang anak pertama sendiri.tapi suami polis ada cuti kebajikan 1minggu. Agak susah jugalah bepantang sendiri, sbb first time pantang tak tahu nak buat apa.nasib suami cuti n sambung lagi dan tahu soal pantang. 😂