Kerap pedih ulu hati

Morningggg mommsss ada tk sini yg kerap pedih ulu hati Plus muntah pada trim kedua??? Ada yg tau tak cara nk legakan pedih ulu hati??? Atau apa petua momsss???#firstmom #ingintahu #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp

10 Balas

Mmg normal, kene sbr dan terima. Makin besar perut makin pedih 🥺🥲 cuma kalau nak kurangkan kene elakkn mkn byk. Portion mmg sgt2 sikit walaupon masih lapar. Nnti repeat semula. Makanan pedas dan berangin semua mmg kene tgl kalau tk mmg akan muntah walaupon tk loya 😫