Barang apa yang paling anda inginkan diskaun?

Hi morning weekend semua🥰 Dalam banyak-banyak barang... Barang apa paling anda inginkan diskaun ketika membeli?😍 Jom komen gunakan emoji dekat bawah👇

Barang apa yang paling anda inginkan diskaun?
178 Balas

barang baby baju / tudung produk kecantikan handbag / kasut barang kesihatan kosmetik #TAPSupermom #TAPActiveUser

Paling penting barang baby then baru handbag & produk kecantikan. Lainlain tak penting

Barang bayi,barang kesihatan,handbag/kasut, produk kecantikan,kosmetik,baju/tudung

Handbag/kasut,Produk kesihatan,Produk Kecantikan,Barang Bayi,Baju Tudung,Kosmetik

Barang babyyy.. kempunan sgt nk kluar shopping brg baby.. tp tulahhh..

barang baby baju/tudung handbag/kasut product kecantikan kosmetik

barang bayi barang kesihatan produk kecantikan kosmetik

semua nak diskaun.tpi paling penting barang kesihatan

kemon... semualah of coz 🤣 #TAPactiveusers

Barang baby, barang kesihatan, baju/ tudung