Makanan Punca KEGUGURAN, Ambil Perhatian Para Ibu!

Morning semua! Selalu dengar kan buah nanas adalah salah satu buah penyebab keguguran. Tapi sebenarnya ada buh-buahan lain yang berbahaya juga. Jom lihat di sini: https://my.theasianparent.com/makanan-yang-boleh-menyebabkan-keguguran/web-view

2 Balas

bagi saya, nanas tu mitos. kalau betul nanas ni boleh sebabkan keguguran, tak de kes buang bayi kt tong sampah sampai mati. nak gugur tinggal makan nanas je. jumpa Dr kos mahal. jumpa org yg bukan pakar, risiko organ dalaman rosak. kadang punca keguguran ni juga berlaku sebab rahim tak kuat ataupun rhesus ibu negative ataupun penat bekerja.

👍