newborn

Morning.... Nak Tanya if newborn X berak sehari mcm mana yea? Sbb Dia minum susu formula.... Sy tgk Dia mcm susah nak berak.. Boleh bagi air sikit X? Kk akan bg ubat x

7 Balas

👉 *Tummy Time* 🌸Bertindak seperti minyak Telon 🌸Membuang angin dalam perut 🌸Bantu melegakan perut sebu 🌸Bantu melegakan kembung perut Cara guna: 👉Sapu pada perut & tapak kaki Balm ini membantu anak yang mengalami masalah perut seperti kembung, sembelit, cirit birit. 100% Essentials oils😍 Tambahan bahan: 🍄Ginger 🍄Peppermint 🍄Junipers 🍄Fennel 🍄Lemongrass 🍄Anise 🍄Patchouli 🍄Tangerine 🍄Lavender Berat: 18 gram

Kena tukar susu formula lain sis. Cari yg sesuai. Elakkan dr bg air masak sbb kandungan air masak takde apa nutrisi. Bayi kalau minum air masak, dia jadi kenyang kosong tanpa apa apa faedah. Bayi bawah 6bulan mmg kena full bg susu untuk dptkan perkembangan yg baik

4y ago

Tq akk

Anak saya dari lahir sy bagi minum air masak . Sebab diaa minum susu + nestum dalam susu sejak umur 6bulan . Alhamdulillah sehingga umur dia sekarang 1thn 1bulan . Takpernah sembelit . Sebab cukup air ..

4y ago

Tq akk

Puan buat susu formula tu cair sedikit atau kurangkn sukatan... If x berak juga kena tukar susu lain or bawa klinik samada kembung perut baby or x sesuai...

4y ago

Okay akk

Sembelit kot.. beli ubat pancit tok berak kat farmasi.. baby minum susu ape?? Try tukar susu if baby kerap sembelit

5y ago

Susu BF-1 akk

sis... cuba bg dia minum susu bdan...sbb newborn lg... mybe x sesuai susu yg di minum tu..

4y ago

Okay akk

Cuba buat susu cair sikit .. in syaa Allah, kesian klau bby sembelit

4y ago

👌👌