kekeliruan, kepelikan. mohon bantu saya..

morning mommies.. ada tak mommies yang dalam ni, ada problem macam saya.. Hari tu 3/1 saje test upt, sebb rasa lain macam.. perut keras, rasa mual n semua tu lah kn mcm orang pregnant.. results dia positive.. tp memang xberapa jelas.. lepastu saja nak double check, check 5/1 tp tak naik pulak double line... kat bawah ni masa cek 3/1.. thank you for answer me❤️.. #mommybuntu #Mohonjawapan

kekeliruan, kepelikan. mohon bantu saya..
5 Balas

the reason why saya kalau beli clearblue, ambil digital je. sebab malas nak confuse kalau ada samar² ni. bagitahu straight pregnant ke tidak. sebab dia kan mahal, tanaklah confuse, tu beli digital tu. tapi before saya nak pakai clearblue, saya test guna murah punya dulu. kalau tengok line samar², baru guna clearblue untuk confirmkan. kalau tak, pokai 🤣 cubalah a few jenis upt yang murah/affordable dulu, then compare semua result. kalau ada line samar² semuanya, go get clearblue digital to confirm.

3y ago

nak kena upt mhal jgak kan.. hihi.. thank you 😘

positif dah. dia xnaik dua line klu x pregnant. clearblue sensitif. cuma maybe awal lg

3y ago

retest setiap hari sampai period sis. nnt tgk makin terang x. bli upt on9 byk2 n test

positif to.. mybe terlalu awal test .. kalau nk lgi konpom try test lagi dlm 2,3 hari

3y ago

kan.. klau pergi klinik pun doc pkai upt biasa. klau nak scan mesti doc akan kata xkn nmpak..

y not pergi klinik je check?

3y ago

terfkirr jgak nk pergi klinik, tp blom date period lagi.. nk tnggu date period dlu mcm mna.. klau x period mmg akan pgi klinik terus

tahniah sis positive tu.

3y ago

sama sis