38minggu due 27/8

Hi momy,ada tak sini 38minggu belum ada tanda2.. saya kalau tak beranak lagi 27/8 ni 26/8 dah serah diri.. takut tu ada sikit.. tapi dh tak larat lagi,bawah memang dah rasa sakit dekat miss v .perut ada mngeras.

11 Balas

Hi awk..due kita sama.harini sy dh bersalin.start sakit perut jam 5 pg..sy buang air besar pastu nk basuh perasan ada lendir dgn darah tp sikit je.sakit perut manja2 je tp ttp pantau guna contraction tracker.10 minit 2x perut memulas.lendir drah still kluar tp skit.tp pegi jgk PAC.smpi PAC 8.30 pg bukaan dh 4cm.trus masuk LR doc pecahkan ketuban 2 jam lepas tu baby kluar jam 11.30pg..semoga sis dipermudahkan ya.selalu ckp n pujuk baby nk kluar bg tnda n jgn bg ibu sakit lama2.sy smlm last mkn apa yg sy mengidam.lepas mkn tu sy ckp kt baby semua ibu dh mkn.baby blh la keluar.pagi td die keluar 😂

Saya da msuk 38 minggu 2 hari due 31/8 ni.. Tpi masih xda tanda"... Ni pun da xlarat da.. (frst baby) semua rasa xkena... Harap d permudahkan kita semua bersalin wahai ibu"... Aamiin

3w ago

Hahhaha... Masih belum ada tanda" ka sis?

sama edd kita sis. saya pun masih xdak tanda2 lg. mengeras & sakit tulang ekor tu ada jugak kdg2. exercise dh, cuci tandas pun dh tp bby xnk kuar lg 😅

Sama edd 27/8 tp masih xde tanda2 nak bersalin. anak sblm ni 36, 37 weeks dah keluar tp yg ketiga ni lmbat sikit 😅

due sma 27/8, tp masih blum adr tanda2..dh terasa berat mbawa perut skrg

sama due..dy mai contraction tipu2 je..bila nk kluar xtaw la😂

sama lah. tapi masih belum ada tanda2. semoga dipermudahkan🤲

due 26/8 pn blom ade tanda..bby masih enjoy duk dlm perut..

sama lah due 27/08. tapi tiada tanda-tanda lagi🤭

1mo ago

Sama jgk due..tp sy bru bersalin arini 😁

due 23/8 tapi masih belum ada tanda lagi.