Dua puluh satu minggu

Momy2 nak tnya siapa sni 21w,klau tidur lbh selesa tidur terlentang, normal ka? 😅

7 Balas

xselesa sis Kita..sejak Dari dua Bulan Kita tido dgn Bantal U besar Tu..tido sure mengiring ke Kiri..tenang tido smpi pagi

samaaa... mula² tido mengiring kiri kanan.. sedar ja dari tido, tau² terlentanggg

sama laa..puas mengiring,bila terlentang tu rasa nikmat betoll blkg badan ni

dah mengiring kiri kanan, last2 terlentang juga peginya #23weeks

Boleh je tp lebih baik mengiring ke kiri

Bole jer asal bump blm besar sgt

lebih baik mengiring