Complete miscarriage

Hello momy2. Nak tnya klu dah complete miscarriage bolehka bt aktiviti harian sperti biasa?ada apa2 pantang tak? Sy bru kgguran jam3 sbuh td tpi xda cuci dalam. ##ingintahu #firstmom

2 Balas

WAJIB berpantang paling sikit 2 minggu,,jgn buat main dngn rahim ye,dia tengah lemah,skrng ni nk jawat balik kuatkn dia,kite gugur ibarat mcm beranak,rahim automatik kembang bahaya,, wajib bertungku mkan jamu jgn aktif ,,dulu saya gugur dr dan nurse sendiri pesan suruh berpantang elok2

2y ago

ok sis trima ksih.

i xde pantang2 pn...mcm biasa je...for me bwh 10 weeks it just a blood..

2y ago

ya sis bru 6 minggu. ok sis thnk u ya