Bersalin Czer

Any momy yang bsalin scara czer tak? Saya dh 39 hari. Mkanan ape yg boleh dimakan selain ikan bakar dan sup sayur ya? Ada rak momies yg bsalin czer nk share jnis makanan.

1 Balas

Sy czer wak... Sy just makan sup ayam shj dan sayur shj.. Bertabahla ibu czer..nak makan ikan.. Tkut certain kita ok certain x... Haritu makan sup ikan merah.. Gatal tau bahagian czer sengsara nya.. Mcm nak kacau je... Nak selamat makan ayam la mummy

2y ago

Xpa.. Kita berkorban demi anak + kan nak sembuh betul2 kan mummy... Badan nak pakai lama.. Kita sabar... Dh ok cantik dh.. Luar dan dalam.. Nak makan apa2 pn makanla.. 🤣