Belai kucing salah ke

Hi momy smua.. Nak tnya.. Sy ni pencinta kucing.. Nampak kucing pn geram tu xdpt di pisahkan nak belai juga.. Tp baru2 ni mil larang.. Katanya nanti anak terikut mcm kucing.. Betul ke? Tp sy xdpt elakkan diri dri belai kucing sbb sy ada pelihara kucing dn sy sgt syg kucing. 😔

3 Balas

takde lagi setakat ni sya dengar ibu mngandung yg suka kucing nti anknya mcm kucing😁...kucing tu kan binatang kesayangan nabi..klu dah nama pecinta kucing mmg akan syang dgn kucing kan..semoga dipermudahkan😉