Anak bru 1 tahun 6 bulan da pregnant lagi

hi momy semua.. saye bru check pregnancy test ade 2 line ade tak momy kat luar sane mcm saye.. risau hati..anak sulong masih kecil 😌😌😌

2 Balas

tahniah sis. alhamdulilah rezeki. dulu pun saya risau sebab anak pertama baru 1y6m. tambah mase tu masih bf anak lagi. tapi keep positive. selalu borak dgn anak pertama yg nanti dia akan dapat adik . cuma biasa la umur² cmtu bila dapat adik peel ye cpt tantrum. yg penting jgn stress. jaga kesihatan. skrg bila ada adik. ada geng dah nak main. cuma bila anak jarak dekat mental kena kuat la. dah besar nanti alhamdulilah senang jaga.

sy pun sama sis..first baby baru 9 bulan..sy dah mengandung balik..tapii 2 semua rezeki sis..skrg alhamdullilah tggu masa je nak bersalin