Positive or negetive

Hi momy, just nk minta pendapat.. ad harapan x kalau upt naik samar mcm ni?? doakan ad rezki saya bulan ni.. ? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

Positive or negetive
16 Balas

tahniah sis..samar2 pn kira positive..samar2 tu mksudnya msih baru lgi..klu sis nk tgk yg terang try masa beberapa hri lgi..msti naik terang.

sy memula test guna upt ni .samar cmni lahh . esok nya terang sikit , pastu mkin terang . jaga diri bebaik ok . tahniahh .

positif ni , sebab saya pernah test 6 hari lewat dapat macam ni .then saya test lepas seminggu auto pekat naik dia

1y ago

nnti saya repeat test.. tq sis.. doakan saya ye

tahniah. sy pun mcm tu juga awal2. tp lps 3 minggu dkt2 tarikh period sy check balik naik doubleline pekat.

1y ago

nnti saya repeat check.. tq sis

update terkini.. Alhamdulillah saya preggy.. dah double check.. tq momy² yg komen ?

positive nie..sya pun mcm nie..nnti cek lagi lepas seminggu..moga rezeki awal bulan nie..

1y ago

aaminnn.. terima kasih sis.. nnti saya repeat balik upt

tak clear lagi double line tu.. seminggu lagi test lagi mungkin dapat result yg terang

1y ago

dah sis.. Alhamdulillah preggy.. tq sis ?

nanti try repeat lg guna dip n tell / clear blue. Semoga ad rezeki awk?

1y ago

aaminnn².. nnti saya repeat lagi.. tq awak ?

In Shaa Allah ada rezeki ni. Nanti repeat lagi lepas 48jam.

dah jelas nampak pregnant. tahniah sis