Minum air gula

Hi momy boleh suggest kalau mnum air gula dkt swasta flavor apa yg ok utk mommy yg ada alahan mual n muntah ni..

4 Balas

Based on pengalaman sendiri, sendiri mmg ada mual2 & muntah, all flavor even the original taste literally like air bancuh gula putih The flavored ones taste literally like cordial before campur air. Tapi body lain lain, experience every mommies pun lain2. A story for your baby chapter, a fun experience insyaAllah. May Allah ease ♥️

Sy dpt perisa oren, kebetulan dorg simpan dalam fridge, so dtp yg sejuk..ok je minum

saya dapat perisa anggur dri kk..rasa mcm mnum ribena mcm tu..sedap

amik perisa oren ke atau anggur