pregnant 36w

hi moms..saya nak tanya..harini sy 36w..then 2 hari lepas ad keluar mucus plug..then harini ada keluar darah tapi tak bnyak lah..dia just merah cair kat panty..sy takde sakit perut, cuma rasa ngilu kat bawah dan bby mengeras..ad tak pengalaman cmni..nak terus ke hospital atau tunggu ada contraction dlu...🤔#pleasehelp

1 Balas

Rasanya klu dh keluar mucus plug dh boleh terus pergi hospital. Kadang tkde contraction lg pun dh ada bukaan.

3y ago

okay sis .ni pon da stat sakit ni perut..cuma tatau mcm mana rasa contraction tu start..sy rasa mcm nak segugut..🤣 sbb masa bby first dlu takde skit ap ttbe kena induce sbb bby kecik..yg ni bru rasa satu2..