Perlukan feedback untuk Susu KARIHOME (Tengah survey susu turunkan kuning)

Hi momss, ada siapa-siapa yang guna susu KARIHOME untuk turunkan kuning baby? Anak saya sekarang guna Lactogen. Tapi kuning dia dah nak masuk 2 bulan still tak turun2. Plan nak tukar susu ke KARIHOME.

8 Balas

Saya try karihome dekat baby saya tak sesuai, keluar banyak taik mata. kesian dengan baby. refer doc, doc kata tak sesuai sbb susu kambing ni panas. then doc bagi suggestion try s-26, saya cuba dalam 1 minggu lebih terus turun kuning and discharge.

anak sy pn prolong jaundice dlm 3 minggu jugak baru dr discharge tiada jaundice. sy try susu karihome menjadi sis kuning terus turun Plus sy mandikn baby dgn air mandian kuning beli di kedai ubat cina. InshaAllah menjadi sis.

Anak saya pon prolonged jaundice. Guna susu karihome turun kuning. Selain tu mandikan bayi guna air mandian cina atau air rendaman daun kucai. Ikhtiar je mana-mana yang serasi dgn baby.

Saya ada try susu karihome, kuning turun sikit tapi tak sesuai dengan baby. Naik ruam merah2 dekat dia. Mungkin sebab susu kambing, badan anak saya tak tahan panas.

ya susu karihome untuk turunkn kuning., sya ada satu tin belum guna , nk juai 50rggt je.. klau nak blh ws sya 0103936695 (fatin)

Alhamdullilah sis saya anak mmng pakai karihome kalau jaundice , smpai promote dngn kk ipar Alhamdullilah semua rasi...

sy pkai dutchbaby ngn btg bakawali.alhamdulilah turun byk bacaan

Doktor belum discharge jaundice anak ya?