Breast Pump

Hi mommies, boleh suggest brand breast pump yg best tak? Should I buy single/double pump? Thank you 😉

1 Balas

depends pd keperluan sis. kalau double pump jimat masa, boleh pump dua2 side serentak. dan sekarang ade double pump yg still boleh pakai utk single pump. boleh digunakan kalau sis plan nak pump, smbil bg susu baby or gunakan sbg power pumping. kat market sekarang dah ade wireless pump menggunakan battery dan tanpa wayar. boleh beli 2 set (double pump) or satu set (single pump). bg sy lebih convinient sbb boleh bergerak bebas dan senang dicuci kerana component yg sedikit. btw, sy pakai youha ava. sgt senyap dan convinient utk pumping di office.