Reflexology Gender Prediction

momshies try this!! ?? tell me your results ? **Apparently if you sit with your feet pushed together, the “fatty” part right by your heel and arch can tell you if you’re having a boy or girl! Fattier left side means girl and right means boy!

Reflexology Gender Prediction
55 Replies

Left or right? i have 3 girls na and Hoping for a baby boy 😊

I tried this kaya lang parang pantay lang sila. Haha! 11 weeks ako today.

sa akin left side and its a girl..pero bukas pa namin malalaman gender 😍😍😍

5y ago

tama po sa ultrasound ko its a GIRL nga 😍😍

Mas fattier ang right ko po but based on my ultrasound I am having a baby girl.

5y ago

Oo nga 😮😮

Sakin Sis parang mas mataba ang right na paa ko. Sana nga boy to. Hehe.

Yung Aken Poba, Anung Gender ? Di Ko MaDetermined Ehh Thanks Po Sa Sasagot

5y ago

Hehe sanaa nga po😂😂 Naeexcite na ako magpaultrasound ulit😅😅

galing .. tama po mas mataba nga po ung right ko . boy po.

Paki Determine nga po , di ko po kc alam panu 😁

Right side, base on my ultrasound boy. Hahhahaha legit☺️

right side saken .. pero baby girl lumabas s ults q 😅😅