normal or x??

Hi moms..cy preg first..nak tnya normal kh skit pinggang sblah knan sja hingga ke punggung tu pn sblah knan sja??skit dia smpai cy rsa nak muntah n nangis..kandungn da msuk 6bln..cy tnya normal or x sbp sblum preg n setahun lps cy prnh rsa skit mcm ni da prgi cek n jmpa Dr tp Dr ckp kencing ktor? Dan skrg tym preg ni cy rsa skit ni blik wlpn da stahun x skit mcm ni..adakah ni sbp preg??

1 Balas

Lau kncg pon skit tu kncg kotr lah p lau ms kncg xase skit leh kncg biasa je tu norml