nescafe dlm tin

hi moms2 smua....klau minum nescafe...bahaya tak utk ibu mngandung.....kalau cuma minum sekali saja...boleh tak??

5 Balas

org mengandung ni jgn dikata tak boleh nti sentap dia lain mcm tak mcm org tak ngandung tau😁...nak mkn or minum pape boleh je asalkan berpada pada buat lepas rasa teringin je..klu setakat minum sikit tak jadi bahaya pun.cuma tak berapa elok lah klu diamal klu kita tengah ngandung boleh buat sembelit,hb rendah tu je sis